Friday, 27 April 2012

Result oh result


Hai awok awok sumer.
Sihat ke?? hope sihat sokmo lah bersama family tercinta yea.
entri kali ney aku update sal 'RESULT'
haaa, nape ngan result ??
ney nak habaq mai ngan hampa sumer.
Sem ney aku agak kecewa lah sebab pointer aku jatuh menjunam.



hmm, beza ngan sem lepas, pointer agak tinggi lau pon tak dekan.
tapi aku tetap bersyukur lah sebab tak de repeat repeat ney.
Alhamdulillah laa.

Siyes nak citer yang sem ney, membe aku ramai yang pointer die down. maybe sem 2 susa sikit. hmm,tulah kau mira belajar main-main
haaa, padan lah muka kau. hahaha
cakap sesorang pulak.

jangan sesedih yer kengkawan.
sem depan kan ade lagi.
haaa, sem depan kita kasi ini macam laa


4 Flat. baru betul kan ??


Mulai sem depan aku berazam nak study hard gegiler sebab nak balas dendam tok kegagalan aku dalam sem ney.
ingat kengkawan belajar dari kesilapan yerr.

Ok kengkawan sem depan kita belajar molek neh.Sem depan sesame kita dapat ANUGERAH DEKAN yerr. InsyaALLAH.


SEKIAN..


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini. Jangan lupa komen.

7 comments:

  1. slama singgah :D saya pun sem 2 , pointer jaduh sikit, :D tp nasib baik tak repeat alhamdullilah

    ReplyDelete
  2. Amer , alhamdulillah. bersyukurlah. lau pon skit kecewa tapi syukur tetap syukur :)

    ReplyDelete
  3. belajar betul - betul nanti xkena bayar PTPTN :)
    Lumpuh Otak lepas makan KFC

    ReplyDelete
  4. sem depan kite pulun yea...

    ReplyDelete
  5. rain , betol2. hehehe
    mai , yea sem depan balas dendam :)

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved Belog Cik Mira