Thursday, 26 April 2012

Followers ke - 200


Hai anda anda.
Entri kali ney nak citer pasal followers aku yang ke- 200





Beliau ialah Hani Shaa.
Blog beliau ney sangatlah cantik dan ade banyak tutorial.
Mempunyai followers yang dah cecah 1000
Hebatkan beliau.
Ok, untuk maklumat lanjut korang boleh lah terjah blog beliau yerr.
Jangan lupa follow die sekali tau. hahaha.


To all my followers, aku sangat hargai korang. Thanx coz sudi follow blog aku yang tak seberapa ney. Sayang korang lebih lah


SEKIAN..





Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini. Jangan lupa komen.

7 comments:

  1. Hani pun sayang cik miera .. ehhe .. tahniah follower semakin meningkat .. teruskan berblogging yew :)

    ReplyDelete
  2. Eh ada Yana kat situu , ahaha .

    ReplyDelete
  3. Hani , thanx yea. insyaALLAH :)
    Yana , semestinye. anda sumer sangat mira hargai :)

    ReplyDelete
  4. Saya pon follower jugak. Tapi a97. Tak lawa number tuu. Haha :D

    ReplyDelete
  5. ardini , hehe tape. jase anda amat mira kenang :)

    ReplyDelete
  6. utg laaa... follower ratusan.. selamat berblogging =D

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved Belog Cik Mira