Saturday, 26 May 2012

Majalah and Komik pilihan


Hai awok awok.
sihat belake ke ??
hope sihat laa di samping family tersayang.
rase cam lame sangat aku tak update entri ney.
hurmm, sorry readers.

umm, dalam entri kali ney aku nak share tentang majalah / komik yang aku minat sangat2.
memang tak penah miss lah.
hahaha.

okayy first sekali yang paling aku minat laa LAWAK KAMPUS.


lawak kampus ney karya Keith. Memang sangatlah lawak tau.
tak caye ?? korang patut try bace lah 

lepas tu selain lawak kampus aku minat GEMPAK STARZ.

ney lak gempak starz. best tau, banyak info that why aku suke bace. aku tau lawak kampus pon dari gempak ney laa. lagi satu aku selalu beli. memang bertingkat-tingkat laa koleksi gempak ney. :)

last sekali REMAJA. mungkin mase remaja je kot baca. lepas kawin tak lagi kot, hahaha poyo je aku.

Remaja ney aku suke bace sebab die banyak bagi tips-tips berguna. Remaja memang the best lah.

okayy , dah tau kan ape majalah or komik pilihan aku. 
yang 3 ney antara terbaik dari yang baik laa. 

banyak je majalah yang aku suke baca but yang 3 ney paling-paling aku suke lah. haha

haa , dah la. penat menaip. setakat ney jelah entri aku.

SEKIAN..


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini. Jangan lupa komen.

3 comments:

  1. lama x baca gempak.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. bacelah. best tau gempak :)

    ReplyDelete
  3. Hai awok awok.
    sihat belake ke ??

    Senang kunjungan dsini cik

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved Belog Cik Mira