Sunday, 16 September 2012

Bila Aku Berangan...


Hai awok awok..
lame tak update blog lah..
rindu korang sumer..

korang sumer sihat-sihat belake ke ??
hope sihat lah di samping family tersayang tau :)

wahh... tajuk entri kali ney agak macam aku koya sorang-sorang ney. hahahaha

entri ney aku tulis dikala hujan turun dengan lebatnye membasahi bumi, cewaahhh gituuu

okayyy, bila aku stat sorang-sorang mula lah aku berangan.
bila aku berangan...

sekadar gambar hiasan


maka persoalan yang biase timbul ialah :

bile lah agaknye aku akan kawin ek ??
bile lah agaknye aku ney nak jadi seorang isteri ek ??
bile lah agaknye aku nak jadi seorang ibu ek ??

*nampak tak permainan die ?? hahaha
jelas kan kegatalan aku ?? aishhh study dulu MIERA !

okayy fine aku dah merepak right ?? 
dah dah lettew MIERA !

okayy lah tu je yang aku mampu taip dikala hujan yang lebat sekarang ney.. *mood sejuk ~__~

SEKIAN


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini. Jangan lupa komen.

7 comments:

  1. Salam kenal dah follow awk =)

    http://eza-ezara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tiba masanya kita kan kawin jua.aceceh.haha

    ReplyDelete
  3. amboi ..jgn berangan sangat nanti cepat tua ..haha

    ReplyDelete
  4. haha.biasa la tu berangan cmtu. lagi2 bila tengok kwn2 rmai dah yg kwen. btw done follow ur blog.

    http://sheeraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  6. Allah dah program kita bila dah sampai umur yg ditetapkan mesti fikir semua tu. :-)

    Ilusi Mata Yang Kita Tak Perasan

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved Belog Cik Mira