Tuesday, 19 June 2012

Bukan Rezeki Aku


Hai awok awok.
sihat belaka tak ney ??
hope korang sihat la ek di samping orang tersayang.

okayy, entri kali ney sebenarnye dah lame nak update tapi masa sungguh mencemburui aku. *cewahh bajet retis hot. haha

okayy, pada sape yang selalu blogwalking blog aku, aku caye korang mesti tau yang aku penah citer pasal entri aku terpilih dalam interview SPA. entri sebelumnye

okayy now aku dah tau pon resultnye, maybe bukan rezeki aku tok terpilih lam interview tu, tapi tak pe, aku still ngan UiTM Dungun. UiTM dihatiku !! 

mengidam lah kau nak jadi MA kan Mira?? haha


see ?? i'm not the choosen one kan ?? haha

okayy, setakat ney je lah entri aku yer.
sorry aku tak bole update selalu sebab bila dah masuk UiTM balik ney memang mase mencemburui aku lah. memang tak ade mase sangat, ade pon mase tok rest la.

to all readers plizz doakan kejayaan aku dalam sem ney. hope sem ney aku bole dapat Anugerah Dekan.

SEKIAN.. 


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini. Jangan lupa komen.

2 comments:

  1. ala... sibuk blaja lak dia... susah la nk ngorat pasni..

    http://blog-ketegaq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam..hi..lyne budak uitm jgak..visit me back:P

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved Belog Cik Mira